Göteborg: 2007 – ett år av framgång

2007-12-19 09:55:31
Ett trettiotal personer deltog den 13 december på Rättvisepartiet Socialisterna i Göteborgs julavslutning. Året 2007 som gått har varit ett framgångsrikt år för Göteborgsregionen.

Bra många fler medlemmar har gått med 2007 än året innan. Partiet har en ny partilokal och två helt nya partiföreningar.
RS i Göteborg har tagit initiativ till och deltagit i en rad kampanjer, inte minst till asylrättens försvar och mot högerregeringen.
Partiets ökade styrka har nazistiska grupperingar försökt att stoppa genom våldsamma attacker mot partiets medlemmar, men de har totalt misslyckats i sina föresatser.
RS aktiva kamp mot rasism och nazism har stärkt partiets tyngd.
De medlemmar som deltog på julavslutningen var mycket nöjda, inte bara för det trevliga sällskapet utan även för de goda smörgåsarna och tilltugget.
Rättvisepartiet Socialisterna vill rikta ett speciellt tack till Café Sweet Coffe Bar (bland medlemmar känt som Move Art Café) för att vi fick låna lokalen och till den trevliga personalen som gjort smörgåsar och jobbat över för att vi skulle kunna ha julavslutningen där.
Vi ser fram emot det nya året och ytterligare ett år av kamp för rättvisa och socialism.

God Röd Jul och Gott nytt kampår önskar RS Göteborg!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!