Hälften kvar – stöd kampen

2016-03-23 13:43:32
Med drygt en vecka kvar ligger vi på 44 procent av vårt mål med 31 457 kronor. Det är en ökning med 8 026 kronor jämfört med förra veckan. Dessutom har vi sålt 197 lösnummer av Offensiv tillsammans med 10 nya prenumerationer.

Målet för mars månad är 70 000 kronor vilket betyder att vi behöver ett riktigt bra ekonomiryck för att klara målet.
I torsdags samlade vi ytterligare 4 350 kronor till vår CWI-insamling på ett gemensamt möte för Stockholms partiföreningar. Deltagande på mötet var Calvin Priest, medlem i Socialist Alternative (CWI:s sympatisörer i USA) och aktivist i #Movement4Bernie, en gräsrots­kampanj som stödjer Bernie Sanders i USA:s valkampanj. Sanders kampanj har varit unik på flera sätt, inte minst vad gäller det enorma politiska och ekonomiska stödet han har fått från miljontals vanliga arbetare. Detta skiljer sig från Hillary Clintons kampanj som helt finansieras av storföretag och så kallade Super PACs.

För Rättvisepartiet Socialisterna är vårt ekonomiska oberoende nödvändigt för vårt politiska oberoende. Vi behöver därför ditt stöd. Hjälp oss att klara vårt mål genom att sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2. Alternativt kan du Swisha ett belopp till 123-240 32 85 eller SMS:a ”Offensiv 50” till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!