Hammarkullen: 200 i manifestation mot brandattentatet i Sandeslätt

2015-10-29 12:22:05
Igår kväll samlades runt 200 personer på Hammarkulletorget för att delta på manifestationen mot brandattentaten i Sandeslätt natten till söndag den 25 oktober. Då sex trapphus antändes, soprum och källare sattes i brand och tre lägenheter, som alla bebos av medlemmar och sympatisörer till Rättvisepartiet Socialisterna (RS), utsattes för mordbrand.

Vid manifestationen, som anordnats av ett välbesökt bomöte i Sandeslätt på söndagkvällen, uttryckte en rad organisationer, föreningar, arbetsplatser sitt stöd till Rättvisepartiet Socialisternas medlemmar och andra boende drabbade av bränderna.

På manifestationen, talade representanter från Rättvisepartiet Socialisterna, Vänsterpartiet, Hyresgästföreningen region och Revolution samt Mixgården och förskolorna.

Rättvisepartiet Socialisterna vill tacka alla som kom till manifestationen. Vi vill samtidigt tacka alla partier, föreningar och enskilda som efter brandattentaten och via uttalanden samt meddelanden uttryckt sitt stöd till RS och partiets medlemmar i Sandelsätt.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!