Haninge mot rasism kallar till möte 31/5

2018-05-23 10:29:59


Slut upp i kampen!

Torsdag den 31 maj kallar Haninge mot rasism till möte i Handens kulturhus. Föreningar och organisationer i Haninge har också bjudits in i syfte att bygga, stärka och organisera den antirasistiska kampen. När såväl S-MP-regeringen som Alliansens partier göder rasismen allt mer – stängda gränser, skuldbeläggning av flyktingar, ”hårdare tag” mot förorten med mera – blir behovet av en stark organiserad motkraft allt större, särskilt då våldsamma nazister och rasister känner självförtroende av den förda politiken.  

Låt inte rasism och högerpolitik stå obesvarat. Anslut till mötet – kom med i kampen! Hör av dig till rs@socialisterna.org eller 073-509 06 84 för mer info.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!