I stadig takt mot målet

2015-11-11 12:52:54
I skrivande stund, tisdag morgon, har vi samlat in 15 843 kronor, vilket är 19 procent av vårt månatliga mål på 80 000 kronor. Vi ligger lite efter jämfört med samma period i oktober, men det är inte alls ovanligt att det går lite långsammare i början av månaden.

Oavsett har vi både gott om tid och framtida aktiviteter för att komma ikapp.
Prenumerationskampanjen fortsätter och 18 nya autogiroprenumeranter har värvats denna vecka. Det innebär att vi nu ligger på 89 nya totalt. Just nu driver vi också kampanjen på Facebook. Vill du hjälpa till att sprida kampanjen kan du gå med i Facebookgruppen ”300 nya prenumeranter på Offensiv”. Ta del av våra nya, fina reklambilder och dela dem vidare till dina vänner.

Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv är helt beroende av det stöd vi får från våra läsare, medlemmar och sympatisörer och som alltid är vartenda öre till stor hjälp för ekonomikampanjen. Alla pengar vi får går direkt till kampen vi utför.
Vill du ge oss ett bidrag finns det flera sätt att göra det på – sätt in ditt bidrag PlusGiro 87 96 49-2, Swisha det till 123-240 32 85 eller SMS:a till exempel “Offensiv 50” till 72550. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!