Intensiv period stundar

2015-03-19 19:16:03
Västsverige och Sydsverige är de två distrikt som ligger någorlunda bra till i Ekonomikampanjen. De övriga kommer kanske att behöva kämpa lite hårdare för att nå upp till målen. I Norrbotten har tempot höjts rejält jämfört med föregående vecka, kanske går det att lägga i en ännu högre växel? 

I Stockholm drar bankprotestveckan igång nu och i samband med den kommer det självklart att säljas Offensiv. Det kommer att vara ett antal protestaktioner i samband med de fyra storbankernas bolagsstämmor och bland annat ska ”Folkets Inkasso” kräva tillbaka de 34 miljarder kronor ur statskassan som betalades till stabilitetsfonden när bankerna, som nuförtiden gör uppemot hundra miljarder kronor i vinst, räddades ur sin kris. 

Rättvisepartiet Socialisterna är inblandade i flera andra kampanjer: Kampen för att rädda Lakeside i Haninge, mot Förbifart Stockholm, mot vinsterna inom vården och mot slumvärden Patrizia i Jordbro. Du kan läsa om allt detta i detta nummer av Offensiv.

Offensiv ges ut av en ideell förening och utan vinstsyfte. Pengarna vi får in går direkt till kampen. Om du kan tänka dig att stödja oss ekonomiskt, sätt in valfri summa på PG 87 96 49-2. Tack för ditt stöd! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!