Intervju med två nya medlemmar

2017-03-01 20:09:11


Silas: ”Socialismen är alternativet”.

Amanda och Silas är två nya medlemmar i Rättvisepartiet Socialisterna, Luleå. Offensiv har frågat lite varför de valde att bli medlemmar:

Hur fick du kontakt med RS?

Silas: Det var genom en kompis.

Amanda: Min pojkvän drog med mig på ett möte. Sen gick jag in på hemsidan och läste. Det lät bra. Jag gillar politiken, det finns inget typiskt politikersnack. RS följer inte trender och normer utan söker stöd för vad ni står för – och det är bra grejer.

Vilken är den viktigaste politiska frågan?

Silas: Att socialism är enda alternativet för framtiden. 

Amanda: Många säger att socialism ”inte kommer att fungera” men RS har bra svar på det och visar hur det kan fungera på ett annat sätt. 

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!