Investera i socialism – stöd RS/Offensivs ekonomikampanj

2008-10-15 13:44:09
Helgens resultat för Rättvisepartiet Socialisternas (RS)/ Offensivs ekonomikampanj var mer magert än det borde ha varit. Totalt samlades det in 7 346 kronor samt såldes 256 Offensiv och 13 prenumerationer.
Det märks att finanskrisen oroar allt fler.

I Umeå, som hade ett av de bästa resultaten i helgen, driver man nu kam-panj mot nedskärningar i kommunen och landstinget och många ger sitt stöd.
I helgen har det återigen varit akti-viteter och möten med den återuppstartade partiföreningen i Malmö.

I och med finanskrisen och att vanligt folk får betala, söker allt fler ett alternativ till nyliberalismen och nu krävs det kamp underifrån för att det ska bli en förändring.
RS deltar aktivt i kampen för att rädda hyresrätten och i flertalet andra kampanjer. Men för detta behövs pengar, annars kan vi inte sprida vår politik och finansiera kampanjerna.
Än så länge har vi nått 20 488 kronor av 80 000 för oktober.
Sätt in ditt bidrag till ekonomikampanjen på PlusGiro 87 96 49-2.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!