KD i Jönköping hetsar mot flyktingar

2013-01-31 16:08:53
Kristdemokraterna vill stoppa flyktingar från att bosätta sig i Jönkö­ping. Länsstyrelsens krav på 35 flyktingar fler än förra året, totalt 70, har fått kommunalrådet Andreas Stures­son (KD) att slå bakut.
Kristdemokraterna avslöjas åter­igen. Människor som tvingas fly och söka skydd används som ursäkt för den rådande bostadskrisen och segregeringen.
Rättvisepartiet Socialisterna kräver att asylrätten återinförs. Det behövs en enad kamp för jobb och bostäder – mot högerpolitik och ­rasism.
Amer Mohammed Ali

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!