Ladda inför Pride

2011-08-03 16:17:39
Medan Nordea enligt Dagens Nyheter har gjort ett ”okej resultat” för andra kvartalet, det vill säga en vinst på 8,8 miljarder kronor, så baserar Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv sina inkomster på medlemsavgifter, Offensivförsäljning, prenumeranter och enskilda bidrag.

Ekonomikampanjen som vi driver varje månad har normalt ett mål på 80 000 kronor. Under sommarmånaderna är det något lägre. Juli har ett mål på 40 000 kronor, av det har vi hittills nått 20 608 kronor. Det återstår knappt två veckor som vi måste få in drygt 19 000 kronor, det är i genomsnitt drygt 1 600 kronor per dag.
Vi ber igen våra prenumeranter och sympatisörer om ekonomiskt stöd. Det kan sättas in på Plusgiro 879649-2.
Nu laddar RS också inför Stockholm Pride som äger rum första veckan i augusti. Där har vi chans att sälja inte bara många Offensiv och prenumerationer men också pamfletten Upp till hbt-kamp.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!