Långt kvar till målet

2018-09-19 12:28:00
Lite mer än hälften av månaden har passerat i skrivande stund och vi ligger nu på 15 255 kronor. Under september månad satsar vi på att få in 60 000 kronor, vilket innebär att vi än så länge har klarat drygt 25 procent av målet. I dagsläget är Norrbotten den region som kommit längst med nästan hälften (ungefär 46 procent) av det lokala målet.
Det kommer att vara en stor utmaning att klara målet, varför vi behöver så mycket hjälp som möjligt. Kan du vara med när vi kampanjar? Fler personer ger inte bara bättre resultat, utan ger oss även möjligheten att sprida och diskutera en socialistisk politik med flera personer och hitta fler som vill engagera sig i kampen.
Kan du hjälpa oss att nå vår målsättning? Du kan bidra till ekonomikampanjen på flera olika sätt. Enklast är att Swisha till 123-240 32 85, men det går också bra att sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2 eller SMS:a ett bidrag genom att skicka ”Offensiv 50” till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!