Lite röd krydda i midsommarskålen

2010-06-24 12:38:25
Med åtta dagar kvar på månaden ligger Rättvisepartiet Socialisterna (RS) och Offensivs ekonomikampanj på knappt hälften av målet för månaden – 28 674 kronor av 60 000 för juni.

Att det går att få starkt stöd för socia-listiska idéer trots sommartider visar inte minst RS Luleå.
Under intensivveckan förra veck-an fick partiföreningarna i Luleå in 2 940 kronor i stöd från gator och torg, sålde 82 stycken av det purfärska valmanifestet och 11 prenumerationer samt fick en ny medlem.

Antirasismen fick starkt stöd
i Farsta Centrum, där RS enbart un­der fredagen fick in 1 500 kronor på namnlistor som manar till kamp mot Sverigedemokraterna i valet.

RS dyker upp under Latino midsommar på Järvafältet och fler partiföreningar kommer att göra en sista spurt i början på nästa vecka och äv­en en insats för prenumerationerna. Sedan den 9 maj har vi sålt 106 längre prenumerationer.

Om du vill avreagera dig efter två veckor av monarkistisk yra utan dess like, där de allra rikaste har fått frossa i media och maktvärldens blickar och beundran, är ett sätt att skänka ett midsommarbidrag till Offensiv!
Elin Gauffin

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!