Lyckad kongressinsamling ger stöd till fortsatt kamp

2009-11-11 15:13:22
Oktober månad avslutades med en mycket lyckad kongress som inte bara gav bra politiska rapporter och diskussioner utan även en välbehövlig insamling som gav välbehövliga pengar till RS och CWI:s kampanjer.

Insamlingen på kongressen gav totalt 82 500 kronor, av vilka 55 000 går direkt till CWI:s arbete runt om i värld-en, bland annat till kamraterna i Uni- ted Socialist Party (CWI Sri Lanka) som höll sin kongress samtidigt som RS.
Trots kongressinsamlingen slutade oktober på 49 530 kronor då de flesta bidragen är sådana som ska dras i slutet på november eller vid senare tillfällen.
Kongressen innebar också att någ­ra viktiga kampanjer för att stärka partiets ekonomi drogs igång. Bland annat den årliga prenumerantkampanjen samt en så kallad 100-100-kampanj med ett mål att få 100 med- lemmar att höja sin avgift med 100 kronor eller mer.
Båda dessa kampanjer kommer att generera extra inkomster till partiet för att finansiera nuvarande och kommande kampanjer.
Klimattoppmötet i Köpenhamn kryper allt närmare och de som vet med sig att man vill åka med RS och Offensiv ner till Danmark bör höra av sig till rs@socialisterna.org eller ringa 08-605 94 02.
Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!