Lyckat årsmöte för RS i Norrbotten

2011-03-30 14:31:32
Som inledning på helgens årsmöte för RS i Norrbotten talade Jonas Brännberg, kommunfullmäktigeledamot i Luleå, om läget i Sverige  och de internationella striderna i exempelvis arabvärlden mot de Väststödda diktatorerna samt marknadsekonomins misslyckande med att återuppbygga de katastrofdrabbade områdena i Japan.
Senare talade Raymond Olsson, RS ordförande i Boden, om den enastående och öppna kamp RS bedriver mot SD, om dess historiska anknytning till vitmaktrörelsen och om att SD:s rasistiska retorik inte har förändrats även om de har ersatt sina bomberjackor med kavajer.

Årsmötet hade även en gästtalare: Jari Pekka, medlem i CWI:s arbetsgrupp i Finland, som berättade om den politiska situationen inför det komman­de finska valet 2011.

Nicklas Lindbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!