Lyckat årsmöte för RS Väst

2018-03-14 12:48:58
Rättvisepartiet Socialisterna Västs årsmöte samlade ett trettiotal på Blå Stället i Angered. Det blev ett möte om klassklyftor och motståndet, om socialistisk feminism och det framväxande bostadspolitiska upproret, om kampen mot rasism och för rätten till asyl. Det blev en känslosam och jobbig diskussion om den statliga rasismen med anledning av att vi ännu inte vet var vår kamrat Zahid Baloch befinner sig. En ny distriktsstyrelse på 13 personer valdes, och grunden lades för partibygget valåret 2018.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!