Många nya prenumerationer sålda via dörrknack

2012-12-06 13:30:52
Det mest inspirerande den senaste veckan har varit de AG:n vi har sålt på dörrknack och på tidningsförsäljningar på stan.

Många av “offensivarna” är mest vana att sälja lösnummer och drar sig lite för att fråga om prenumeration. Men bara man vågar fråga, ger det utdelning! För dem vi snackar med är det ett utmärkt tillfälle att själv få följa med i de politiska frågorna och också kunna bidra.
 
Nu hoppas vi på att fler av er som redan prenumererar vill ge bort en prenumeration till någon ni känner i julklapp. En riktigt röd julklapp med andra ord. Inte tillverkad med hjälp av slavlöner i Bangladesh utan en direkt motståndare till detta lönenedpressande system.
Några dagar den senaste veckan sålde vi bara en enda AG-pren, vilket innebär en viss inbromsning av tempot i kampanjen. För att nå målet på 300 nya AG:n till den 5 januari behövs därför nu i snitt 8 nya varje dag (utöver julveckan då inte mycket händer). Lycka till!
E-posta namn och adress på den du vill ge bort prenumerationen till till prenumeration@socialisterna.org

Elin Gauffin

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!