Mest kärlek i Norrbotten

2018-06-13 10:52:01
”Kärlek” var slagordet på manifestationer i Boden, Luleå, Stockholm och fler orter i lördags. Ung i Sverige, Låt oss leva och alla motståndare mot utvisningar firade delsegern och fortsätter kampen (se sid 3).
RS och Offensiv var med och organiserade manifestationerna i Boden och Luleå. Norrbotten har följdriktigt tagit ledningen i ekonomikampanjen i juni. Det var också Svartöstadsdagen i lördags och många var intresserade av RS valmanifest för Luleå och Norrbotten.
På en aktivitet i Stockholm i fredags tecknade 16 personer kvartalsprenumerationer på Offensiv. Under Järva politikervecka har vi också fått flera nya läsare.
Ekonomikampanjen behöver fortsätta i bra tempo den kommande veckan. Vi ligger på 9 424 kronor av ett mål på 60 000, vilket är 16 procent. Några som har fått skattepengar har swishat bidrag. Skicka till 123 240 32 85 – för att försvara strejkrätten, stoppa rasismen och stödja gräsrotskamp.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!