Mindre än hälften kvar till målet

2010-05-26 14:36:08
Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv deltog i helgen på både Hjällbokalaset och Biskopsgårdens dag i Göteborg. Detta ledde till 60 sålda Offensiv och 1 278 insamlade kronor.

I helgen deltar RS Göteborg på Hammarkullekarnevalen. I RS-tältet kan man få information om partiet och CWI, köpa Offensiv och mycket an­nat material.
I lördags deltog även RS på Spring Pride i Eskilstuna och samlade där in 642 kronor till kampen mot homofo­bi och hatbrott.
Just nu pågår RS prenumerationskampanj med mål att sälja 200 långa prenumerationer fram till midsommar.
Hittills har vi sålt 37 stycken, varav 12 är autogiroprenumerationer.
Vill du också prenumerera på Offensiv? Sätt in pengar på PlusGiro         87 96 49-2.

RS/Offensivs ekonomikampanj har i maj som mål att dra in 90 000 kronor för att täcka upp alla utgifter för våra olika kampanjer.
Hittills ligger vi på 48 226 kronor, 53 procent av målet, och vi har sålt 1 281 Offensiv och totalt 134 prenumerationer.
I helgen kommer flera stora tidningsförsäljningar äga rum runt om i landet för att vi ska klara av målet.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!