Mot över 80 000 i november

2013-11-11 09:44:51
Nu är oktober månads ekonomikampanj avslutad och kampanjen för november inledd.

Slutsiffran för oktober blev 64 478 kronor, av ett mål på 80 000 kronor. De sista två dagarna av oktober samlades 13 291 kronor in. En del av pengarna kommer ur kampanjarbetet och en del är bidrag från våra läsare. Vi är alltid tacksamma för de bidrag vi får!
Efter en helg av aktiviteter ligger ekonomikampanjen för november på 5 540 kronor. Hittills har tio nya prenumerationer på Offensiv sålts i november. Det innebär att det här numret av tidningen kommer hem till 2 089 prenumeranter. Av dem prenumererar 1 916 via autogiro.
Vi vill självklart att så många som möjligt prenumererar på Offensiv. Vill du också ta en autogiroprenume­ration på Offensiv kan du på ett enkelt sätt göra det.
Maila in dina uppgifter till prenu­merant@socialisterna.org, ring 08-605 94 03 eller gå in på www.socialisterna.org för att läsa mer. Man kan även ge bort en prenumeration till en vän.
Lousie Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!