Mycket stöd till socialistiskt hbt-kamp

2010-09-30 13:51:58
Prideveckan i Stockholm och valvecka i Uddevalla ledde till att ekonomikampanjen i juli nådde 92 precent av målet, 37 043 kronor.

Totalt under Prideveckan såldes 123 exemplar av pamfletten Upp till HBT-kamp, 309 Offensiv och 40 prenumerationer. Bara under paraden så sålde Rättvisepartiet Socialisterna material för 4 691 kronor, bland annat 87 Offensiv och 37 pamfletter. Totalt samlades 12 164 kronor in under veckan.
I Uddevalla så såldes det 65 Offensiv och 2 009 kronor samlades in under den inledande valveckan.
Nu inleds den intensiva valkampanjen för RS och Offensiv, vilket innebär att många valmanifest kommer att säljas tillsammans med annat material.
Målet för augusti månads ekonomikampanj är 80 000 kronor.
Rättvisepartiet Socialisterna ber al­la som sympatiserar, prenumererar el­ler är medlem att hjälpa till i valkam- panjen, men även att bidra ekonomiskt.
Utöver att vi samlar in pengar till valfonden för att täcka en del av valkampanjens utgifter, behöver vi fortfarande täcka kostnaderna för lokaler, tryck av tidningen och så vidare.
Sätt in ditt bidrag på PG 87 96 49-2.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!