Nära ekonomimålet i september

2012-10-05 20:15:13
Nu har vi gått in i oktober månad, vilket också innebär en ny ekonomikampanj för RS och Offensiv.

Ekonomikampanjen för september slutade på 73 374 kronor, vilket var nära målet på 80 000 kronor. Även oktober månad har ett ekonomimål på 80 000 kronor, vilket vi måste kämpa extra hårt för att slå då målet inte riktigt nåddes förra månaden.
Med många kampanjer och bra arbete under september slog regionen Mellannorrland sitt resultat bäst i landet procentuellt, med 115 ­procent av sitt månadsmål. Även Västerbotten och Skåne slog sina mål för september.
Under sista veckan i september hölls bland annat flera demonstratio­ner runt om i landet som arrangerades av lärarfackens medlemmar, i protest mot det nya svekavtalet och för högre löner. RS och Offensiv gjorde ingripanden på flera orter och det fanns ett relativt stort intresse för Offensiv.
Under september såldes det 1 757 Offensiv och 243 nya prenumerationer på Offensiv. Det innebär att 2 224 personer får hem Offensiv den här veckan!
Har du som läser detta inte ännu en prenumeration på Offensiv? Antingen kan du sätta in pengar på PlusGirokonto 87 96 49-2. Du kan ­också skicka e-post till prenumerant@socialisterna.org, eller besöka hemsidan www.socialisterna.org. Börja prenumerera redan idag!
Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!