November klarade målet

2008-12-03 15:04:00
Kamp för jobben och mot rasism är kampanjer som lett till bra Offensivförsäljning un­der november.

Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj för november slutade på 83 701 kronor, strax över månadsmålet. En stor del kommer från prenumerantkampanjen.

Alla RS:are och Offensivläsare kan med självförtroende be om pen­gar till våra kampanjer. Offensiv var den första tidningen som tog upp kravet på förstatligande av bilindustrin och som försökte ge en vägledning för kampen. Vi sa redan från början att regeringen och direktörer­na skulle försöka lasta krisen på arbetarna.
Våra namnlistor för att rädda jobben och förstatliga bilindustrin har fått enorm respons i Göteborg, med rekordresultat för Offensiv och ekonomikampanjen.
I kampen mot rasismen förespråkar RS och Offensiv masskamp både mot nazistmarschen i Salem och mot den omänskliga flyktingpolitiken.
Målet för ekonomikampanjen i december är 80 000 kronor. Du kan bi­dra genom att värva en prenumerant. E-posta prenumerantens adress till offensiv@socialisterna.org eller sätt in pengarna på PlusGiro 87 96 49-2.
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!