Nu blir det massa mer möten

Rättvisepartiet Socialisterna stänger inte ned – att dela erfarenheter, använda marxismen för att förstå och formulera socialistiska svar är viktigare än någonsin under Coronakrisen. I kalendariet och i det här evenemanget hittar du våra möten den närmaste tiden, och information om hur du som är intresserad kan delta. Vi kommer för ett tag inte att kunna mötas lika mycket i fysiska mötesrum som tidigare. Men vi utarbetar nu nya sätt att mötas digitalt och på det sättet kan vi mötas var som helst i landet samtidigt! Kontakta oss på 0735 090 694 om du undrar hur du kan delta på ett möte digitalt.

https://www.facebook.com/events/515817608992155/?active_tab=about

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!

Intresserad?

Socialistiskt Alternativs partiföreningar har möten varje vecka som diskuterar socialistisk politik, marxistisk analys, arbetarkamp i historien och program. Vi planerar den aktuella kampen och verksamheten.
Är du intresserad av att delta? Maila till rs@socialisterna.org

Nyheter från ISA

Rättvisepartiet Socialisterna är den svenska sektionen International Socialist Alternative.

Skip to content