Nu börjar jubileumsinsamlingen

2013-11-29 09:43:01
I helgen höll Rättvisepartiet Socialisterna partistyrelsemöte. Där diskuterades bland annat Offensivs ekonomiska situation, som är lite problematisk just nu. Därför lanserades insamlingen ”Offensiv 40 år” med mål att nå 50 000 kronor, som ska gå till ekonomikampanjen.
 
Bara under styrelsen samlades över 26 000 kronor in! Hittills ligger ekonomikampanjen för november på 32 625 kronor, av ett mål på 80 000 kronor. Nu när Offensiv fyller 40 år höjer vi priset på prenumerationen till 40 kronor i månaden – en minimal höjning för varje enskild prenumerant som kommer att förbättra tidningens ekonomi.
Samtidigt lanseras den årliga prenumerantkampanjen, då vi satsar extra på att värva autogiroprenumeranter till tidningen. Målet för kampanjen är att värva 200 nya prenume­ranter som betalar via autogiro. Hittills under kampanjen, som började i lördags, har 15 nya prenumeranter värvats.
Vill du ta en prenumeration via autogiro, eller ge bort en till någon annan? Skicka e-post till prenumerant@socialisterna.org, eller ring 08-605 94 03 för att få veta mer om hur det går till. Man kan också gå in på www.socialisterna.org för att läsa mer.
Vi uppskattar också de bidrag till ekonomikampanjen som vi får av våra läsare. Vill du ge ett bidrag till ­insamlingen kan du sätta in det på PlusGirokonto 87 96 49-2.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!