Ny kamp efter valet

2018-09-12 10:25:11
Mycket är osäkert efter årets valrörelse, men det som är tydligt är behovet av antirasistisk, kvinno- och arbetarkamp. Rättvisepartiet Socialisterna kommer att vara en central del av den kampen och driver en socialistisk politik inom den.
Kamp kräver dock inte bara ett politiskt program och engagemang, utan även ekonomiska resurser. Flygblad, tidningar, affischer, lokaler – inget kommer gratis, varför vi varje månad samlar in pengar till vår ekonomikampanj.
Än så länge har vi fått in 14 366 kronor under september månad, mycket tack vare en fantastisk valkampanj där vi dagligen har varit ute på gator och torg. Men nu är det dags att ta nya tag och vi behöver din hjälp. 

Skänk en slant till ekonomikampanjen genom att Swisha till 123-240 32 85. Du kan även sätta in pengar på vårt PlusGiro 87 96 49-2 eller SMS:a ett bidrag genom att skicka ett meddelande med ”Offensiv 50” till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!