Ny partiförening i Göteborg

2007-10-03 13:07:06
Rättvisepartiet Socialisterna i Göteborg fortsätter att skörda framgångar. Nu startas en tredje partiförening upp i Göteborg, nämligen i Majorna.
– RS växer sig starkare och det är positivt med att så många nya medlemmar befinner sig på andra sidan Göteborg, med tanke på hur starka vi är i Nordost, med Angered och Kortedala. En partiförening i Majorna stärker hela RS i Göteborg, säger Sten Axelsson Fisk, Majorna.
– Ilskan mot högerpolitiken har gjort att många fler har förstått behovet av att organisera sig. Vårt viktiga agerande med protestdagen mot högerregeringen har gjort att allt fler fått upp ögonen för vårt parti. Att oppositionen mot socialdemokraternas högerpolitik i Göteborg stavas RS har gjort att vi växer, men vi måste bli ännu fler, säger Kaan Özsan, Angered.
– Vi har även ett stort passivt stöd. Jag skulle vilja uppmana de hundratals som varje vecka läser Offensiv i Göteborg vid köp av lösnummer och prenumerationer att ta steget fullt ut och gå med i Rättvisepartiet Socialisterna. Jag kan tänka mig att många knyter handen i fickan, men gör det passiva stödet till ett aktivt stöd istället! Gå med i RS redan idag, ta strid mot högerpolitiken, säger Stefan Berg, Kortedala.
RS Göteborg

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!