Nya mål i september

2018-08-29 16:52:43
De slutgiltiga siffrorna för augusti redovisas först nästa vecka, men vi har redan klarat målet för månaden när denna ruta skrivs på måndag kväll. För tillfället ligger vi på 60 647 kronor – en viktig boost inför valkampanjens slutspurt.

I de regioner där vi kandiderar – Norrbotten, Västsverige och Stockholm – är resultaten särskilt bra. Både Norrbotten och Stockholm har redan klarat sina lokala mål med 120 procent respektive 108 procent, medan Västsverige är nära sitt med drygt 95 procent. 

Ekonomikampanjens målsättning för augusti månad är nu tryggad, men september är en ny månad med ett nytt mål. Vi kommer till skillnad från de andra partierna att fortsätta vara ute på gator och torg även efter valdagen. 

Kan du hjälpa oss att komma igång? Bidra med Swish genom att skicka till 123-240 32 85 eller med SMS genom att skicka ”Offensiv 50” till 72550. Det går också bra att sätta in ett belopp på PlusGiro 87 96 49-2. Tack! ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!