Nytt år och nya krafter!

2010-01-14 13:09:17
Januari innebär början på ett nytt kampår och nya tag för ekonomikampanjen.

December månad avslutade år 2009 och ekonomikampanjen för december landade på 69 932 kronor. Mycket av dessa pengar drogs in på den storsatsning vi hade i Köpenhamn i samband med klimattoppmötet, där tid- ningar, böcker och pamfletter såldes för över 25 000 kronor.
Januari månad började med ett välbesökt vinterläger på vilket en insamling hölls som gav drygt 5 000 kronor. En insamling har även hållits på Göteborgs distrikstyrelse förra helgen, vilket gav drygt 2 800 kronor. Totalt ligger ekonomikampanjen för januari på 13 272 kronor.

År 2010 är ett valår och det kommer därför att vara extra viktigt med en bra ekonomikampanj, då väldigt mycket mer resurser kommer att behövas i kampanjarbetet.
Det är inte bara de ekonomiska resurserna som behövs, utan även de mänskliga. Vi vädjar till alla prenume­ranter och sympatisörer som vill hjäl­pa till  under den mest intensiva delen av valkampanjen, veckorna in­nan valet, att höra av sig till oss redan nu.
Årets nyårslöfte för alla Offensivläsare borde också ha varit att teckna en autogiroprenumaration på tidning­en. För att veta mer, skicka e-post till prenumerant@socialisterna.org.

Nils Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!