Offensiv går åt på 1 maj

2015-05-07 11:41:22
Första maj är en av de bästa Offensivförsäljningsdagarna varje år. De senaste fem åren har antalet sålda Offensiv varit mellan 377 och 755 och antalet nya prenumerationer mellan 40 och 55 varje Första maj.

De fem föregående åren var motsvarande siffror 374-631 lösnummer och 12-30 prenumerationer. Det är glädjande att se att prenumerationsförsäljningen har förbättrats så mycket genom åren.

Rättvisepartiet Socialisterna (RS) deltar på Första maj-demonstrationer i bland annat Luleå, Umeå, Sundsvall, Stockholm, Eskilstuna, Göteborg, Helsingborg och Malmö. I Borås har RS en aktivitet dagen innan första maj.

Hittills i april har ekonomikampanjen dragit in 44 889 kronor. Den siffran kommer att stiga under de två sista dagarna. Störst ökning förra veckan stod Stockholm för, där distriktet hade årsmöte och insamling i söndags.

Att slå förra årets Första maj-resultat 31 957 kronor blir svårt i år, även om det säkerligen kommer att trilla in välbehövliga slantar på fredag.

På köpet kommer fler att få ta del av Offensiv. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!