Offensiv Göteborg en succé

2014-09-10 16:28:04
Inför valet gav Rättvisepartiet Socialisterna (RS) ut andra nummret av Offensiv Göteborg med en upplaga på 10 000 exemplar.

Med två veckor kvar av valet var tidningen redan slut, med undantag för några nummer tillgängliga för beställning för Offensivs prenumeranter. Kristofer Lundberg, Rättvisepartiet Socialisternas ordförande i Väst och förstanamn på RS kommunvalsedel i Göteborg, berättar om tidningen:
– Offensiv Göteborg är tryckt i 10 000 exemplar med lokala nyheter. Tidningen ger en bild av vad vi gör i Göteborg och visar tydligt att Rättvisepartiet Socialisterna inte är som andra partier i valet.
– Rättvisepartiet Socialisterna har märkt av ett ökat intresse för vårt arbete, idéer och vårt parti, vilket gjorde att vi ville ge ut en andra upplaga, avslutar Lundberg. ■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!