Offensiv i Uppsala

2009-01-28 15:24:25
Knappt 14 000 kronor återstår för att vi ska klara målet på 80 000 för januari i Offensivs och Rättvisepartiet Socialisternas ekonomikam- panj. Januari 2009 kan därmed bli den bästa januarimånaden någonsin.

Tidigare bästa resultat för januari är 79 335 kronor som nåddes år 2004.
Genom att troligen lyckas slå må­let för januari i år, får vi en bättre start än någonsin för ett nytt år.
I helgen samlade RS kampanj­aktiviteter runt om i landet in 10 604 kronor, vi sålde 418 Offensiv och 16 prenumerationer.
Kampanjerna på de flesta orter riktar sig mot att krisen får betalas av löntagarna och mot de enorma varsel som äger rum.
Bland annat i Stockholm har vi återupptagit kampanjen Rädda Vården mot varslen på sjukhusen och fick stort stöd för kampanjen utanför Karolinska Universitetssjukhuset i Solna och Huddinge.
Förutom kampen mot varslen fortsätter vi så klart att delta i protesterna mot Israels krig. Till exempel såldes 22 Offensiv på demonstrationen i Malmö i lördags. På protesten mot Sverigdemokraternas torgmöte i Stockholm dagen efter såldes 12 Offensiv.
I fredags genomfördes en aktivitetsdag i Uppsala, med 35 sålda Offensiv och tre prenumerationer. Just nu ligger januaris ekonomikampanj på 66 435 kronor.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!