Offensivförsäljning i minus 30

2011-01-21 11:02:16
Lokala kampanjer och lite problem med vintervädret har präglat Rättvisepartiet Socialisternas utåtriktade arbete i starten på 2011.

Minus 30 grader i Norrbotten i helg­en utgjorde ett visst hinder – inte för Offensivförsäljarna, men de förbipas­serande var något mindre villiga än vanligt att stanna.
I Stockholm pågår lokala kam-panjer mot nedläggning av Jordbromalmsskolan respektive Husby vårdcentral, samt i Vällingby-Hässelby mot nedskärningar i äldreomsorgen.
Kampanjer mot SD-rasismen fortsätter samtidigt, i helgen i t ex Sundsvall och i södra Stockholm. Sex Offensivförsäljare drog in över 1 300 kronor i Farsta i lördags.
På RS Västs årsmöte gav insamlingen 4 100 kronor till ekonomikampanjen. En del är dock löften som vi inte räknat in ännu, precis som med insamlingen på vinterlägret  i början av månaden.
I tisdags morse låg januari på 15 853 kronor, d v s en bra bit från målet på 70 000 kronor.

Ekonomikampanjen behövs för att trycka flygblad och driva alla nödvändiga kampanjer. Alla kan bidra, t ex genom att värva en prenumerant.

Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!