Över 100 Offensiv sålda i Trollhättan

2009-02-26 00:13:32
I tisdags låg ekonomikampanjen för februari på 36 532 av ett mål på 80 000 kronor, vilket är 45 procent. Nu krävs det en rejäl insats för att vi ska få in resten.

I fredags och lördags såldes 109 Offensiv i Trollhättan, utanför Saab och  på stan. Nya aktiviteter genomförs den här veckan. Kampen för jobben i Umeå ledde också till att över tusen kronor samlades in på lördagen. RS tar nya steg framåt och i fredags genomfördes aktiviteter i Uppsala.
För att lyckas nå målet kommer extra aktiviteter att hållas i veckan, så­som försäljningar av Offensiv. Vi har också mötesinsamlingar och frågar medlemmar och sympatisörer om bidrag. Haninge Norra partiförening samlade i måndags in 700 kronor och Malmö/Lund 300 kronor.
RS driver flera kampanjer runt om i landet. Nu framförallt mot de varsel och attacker som pågår på grund av kapitalisternas kris. Men RS är också en del av en international, CWI, som kämpar över hela världen.För att alla de kampanjerna ska kunna drivas behöver RS pengar. Vill man hjälpa till att stödja RS kampanjer kan man sät­ta in ett bidrag på PG 87 96 49-2.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!