Pengar till vård och omsorg – inte banker och direktörer!

2010-08-19 12:55:06
Statsminister Fredrik Reinfeldt var på besök i Boden den 11 augus­ti. Bland annat talade han på Medborgarplatsen.

Rättvisepartiet Socialisterna ha­de samtidigt kampanj för mer peng­ar till vård och omsorg – och även lite gatuteater i protest mot statsministern.
Två bankdirektörer ville tacka Reinfeldt för bonusarna man fått – och hoppades på fortsatta nedskärningar och privatiseringar av offent­liga sektorn.
En sjuk, utförsäkrad och arbetslös ungdom kom också dit i sin desperata jakt på jobb!

Tyvärr är det inget skämt i Rein­feldts Sverige – de rika blir rikare medan de som redan har det sämst – sjuka, arbetslösa, ungdomar, pensionärer och så vidare – attackeras.
RS kämpar för mer pengar till vård och omsorg, istället för att som regeringen ge miljarder till bankerna som fortsätter sin bonusfest.
RS Luleå

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!