Prenumerantvärvning är A och O

2010-04-29 11:34:33
Några dagar kvar av april åt­erstår och Rättvisepartiet Socialisternas ekonomikampanj har fortfarande 63 procent kvar till målet.

Extra tidningsförsäljningar och insamlingar på partiföreningsmöten behövs.
I lördags hade Jordbro partiföre­ning ett bord på loppisen i Jordbro centrum. Det gav 700 kronor till ekonomikampanjen.
Samtidigt genomfördes tidningsförsäljningar runt om i landet.
På fredagen besökte Offensiv pappersfabriken Korsnäs i Gävle och sålde där 28 nummer av tidningen (som innehöll ett reportage om den då pågående strejken), fem månadsprenumerationer såldes också.
Totalt under helgen såldes 266 Offensiv och 26 prenumerationer.
Ekonomikampanjen ligger nu på 30 152 kronor av målet på 80 000.

Den pågående prenumerationskam­panjen, med målet att sälja 200 långa prenumerationer till och med den 1 maj, ligger nu på 145 nya långa prenumerationer (kvartal eller längre). Det återstår alltså att värva 55 ytterligare till och med lördag. Det kommer även att ge ett ekonomiskt resultat, minst 5 000 kronor.

Vill du ta en prenumeration på Offensiv via autogiro för bara 30 kronor per månad?
Skicka e-post med dina konto- och adressuppgifter till prenumerant@socialisterna.org. Du kan också betala till vårt PlusGiro. Sätt då in peng­ar på 87 96 49-2 och märk med namn och adress.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!