Rättvisepartiet Socialisterna – en unik valkampanj

2010-09-09 15:50:33
”Vill bara säga att det är fantastiskt att ni ställer upp i va­let och att ni gör allt ni gör!” Den kommentaren sammanfattar många andra kommentarer som Rättvisepartiet Socialisternas (RS) valarbetare möter runt om i landet.

RS intensiva valkampanj bedrivs på gator och torg, skolor och arbetsplatser och i dörrknack.
Vi ger inte bort godis, pennor och paraplyer – det RS erbjuder är arbetarpolitik.
Särskilt bra respons får RS förstås i Luleå och i Haninge, där vi redan har kommunala mandat. Många vet att RS har betytt en skillnad i kampen mot nedskärningar och mot rasism. det är tydligt att många känner att det behövs ett kämpande alternativ till högerpolitiken.
Även i Göteborg är det många som har erfarenhet av våra kampanjer och valet har gjort partiet mer känt än någonsin.
Kampanjerna i norra Stockholm, Sundsvall och Uddevalla får också bra gensvar.
I Umeå har vi sålt över 150 Offensiv på några veckors kampanj mot rasism och för att stoppa hotet från det rasistiska högerpartiet Sverigedemokraterna.
Vi har värvat 12 nya medlemmar den senaste dryga veckan och har ytterligare ett 40-tal som är intresserade att gå med i partiet.

Partiet sprids också till nya orter. Vi har en ny medlem i Gävle och har fått e-post från personer som vill hjälpa till i valarbetetet i Strängnäs, Mörsil, Lund, Skillingaryd, Knislinge, Linköping, Borås, Enköping, Öckerö och Ursviken (Skellefteå).
E-posta om du kan hjälpa till, till: rs@socialisterna.org

Beställ RS-valsedlar

E-posta: rs@socialisterna.org
Ring: 08-605 94 03
Sms:a 073-740 39 54

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!