Rekordmånga prenumeranter

2012-11-28 13:31:00
Rättvisepartiet Socialisternas och Offensivs ekonomikampanj börjar nu närma sig sitt mål på 80 000 kronor för november.

Hittills har kampanjen nått 72 648 kronor; både Stockholm och Västsverige har redan slagit sina mål.
Den gångna helgens bästa resultat hade partiföreningen Södra Stockholm, som under en aktivitet på två timmar samlade in 2 770 kronor! De sålde 70 Offensiv och 9 prenumerationer, där en ­autogiroprenumeration ingick.
Även autogirokampanjen går fortsatt bra och hittills under november har 147 personer tecknat ny autogiroprenumeration på Offensiv. Vi är nu halvvägs till målet på 300 nya autogiroprenumerationer. Så här fort har det aldrig gått tidigare.

Den här veckan går Offensiv ut till 2 320 prenumeranter. Av dem har         2 006 en autogiroprenumeration – det är första gången någonsin som Offensiv har över 2 000 autogiropre­numeranter!
Vill du som läser detta teckna en autogiroprenumeration, eller ge bort en prenumeration till en vän, kan du på ett enkelt sätt göra det.
Gå in på www.socialisterna.org eller skicka ett mejl med dina konto- och personuppgifter till prenumerant@socialisterna.org.
Man kan även ringa 08-605 94 03 för att beställa en prenumeration.

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!