RS-flygblad till 20 000 hushåll i Umeå

2009-03-05 10:06:46
Rättvisepartiet Socialisterna delade ut flygblad till 20 000 hushåll i Umeå helgen den 28 februari till 1 mars.

Flygbladet delades ut mot bakgrund av att det aldrig tidigare har varslats om så många avsked i Västerbotten, under en enskild månad som i januari 2009.
Varslen inom industrin börjar nu leda till minskade skatteinkomster i kommun och landsting.
Samtidigt planerar makthavarna i Umeå för ett tiotal skrytprojekt för över en miljard kronor.Vi krävde att dessa skrytprojekt läggs ned eller omprövas.
Vi bjöd även in till offentliga mö­ten för att bilda ”Nätverket Rädda Jobben” inför framtida protester mot nedskärningar.
Från Rättvisepartiet Socialisternas distriktsstyrelse i Umeå vill vi tacka alla 115 personer – medlemmar och sympatisörer – som deltog i utdelningen av detta flygblad.

Davis Kaza

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!