SD-politikernas hatfyllda rasism

2013-12-11 11:04:19
Politiker i Sverigedemokraterna förespråkar beväpning, förnekar Förintelsen och hoppas att flyktingbarn ska dö.

Det avslöjas när Expressen och researchgruppen visar vilka som står bakom de hemliga signaturerna på hatsidor som Avpixlat, Exponerat och Fria Tider.
Tommy Jonson, SD-politiker i Ystad, skriver att afrikaner är apor. Marie Stensby, som är suppleant i SD:s parti-styrelse, skriver att hon hoppas att flyktingbarn ska svälta till döds.
Gerd Wall, kommunfullmäktigeledamot i Vadstena, är en av många som sprider extremt hat mot romer. Anders Dahlberg i Burlöv anser att svenskar ska beväpna sig.
Anders Brandell, ombud på SD:s landsdagar, tror att Förintelsen är ”överdriven”.

Detta är bara de första av de hundratals SD:are och andra som nu avslöjas. Fler kommer de närmaste dagarna.
Sverigedemokraternas försök att säga att de ”inte är rasister” avslöjas gång på gång. Deras rasism går ut på att sprida hat och splittring bland vanligt folk för att den högerpolitik de står för ska kunna genomföras. SD öppnar dörren för de våldsamma nazistgrupperna som gynnas av hatsidorna på internet.

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!