September är kampanjmånad

2013-09-05 12:56:41
Ekonomikampanjen för augusti månad är avklarad och nådde till 71 383 kronor av målet på 80 000 kronor.

De sista dagarnas kampanjarbete ledde till en stor ökning; från 46 073  kronor förra tisdagen ökade ­summan med 25 310 kronor under bara de sista fem dagarna. 
Detta tack vare det aktiva arbetet inför demonstrationerna runt om i ­landet den 21 september, mot vinster i välfärden.
I lördags (den 31 augusti) deltog Rättvisepartiet Socialisterna på Husbydagen, där tidningar, prenumerationer och annat material såldes för totalt 634 kronor.

Onsdagen den 4 september demonstrerade nätverket 4 september i Stockholm, där tusentals personer  demonstrerade mot Obamas Sverigebesök och det svenska stödet till USA:s krigspolitik. RS sålde 150 Offensiv och 13 nya prenumerationer, och samlade totalt in 4 437 kronor.
Den här veckan går Offensiv hem till totalt 2 152 prenumeranter. 28 av dem tog en ny prenumeration under helgen.

Vi vill gärna att så många som möjligt läser Offensiv. Vill du som läser detta teckna en prenumeration, eller ge bort en till en vän, kan du maila till prenumerant@socialisterna.org, ­eller gå in på www.socialisterna.org för att läsa mer.

Louise Strömbäck

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!