Sista veckan, men lång bit kvar!

2011-02-23 15:32:46
Sista veckan av februari är inledd, men fortfarande återstår en stor bit för att nå må­let i Rättvisepartiet Socialis- ternas och Offensivs ekonomikampanj.

Hittills har vi fått in 58 991 kronor av målet på 120 000 kronor. Målet på övrigt, 50 000 kronor, motsvarar den del av kongress­insamlingen som kommer att betalas in under februari.
Hittills har 33 988 kronor betalats in kontant.
Just nu har RS kampanj i samband med Internationella kvinnodagen, som äger rum den 8 mars. Vi kommer att delta i och arrangera demonstrationer och torgmöten på flera orter i landet. Detta och även det kommande numret av Offensiv innehåller många artiklar på temat kvinnokamp och kommer att säljas över hela landet.
Under den senaste veckan såldes det återigen många prenumerationer, hela 31 stycken – men vi behöver fler prenumeranter!
Vill du också stödja Offensivs och RS kamp?
Sätt in pengar på PlusGiro 87 96 49-2 eller skicka e-post till offensiv@socialisterna.org

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!