Skoloffensiv

2011-08-24 14:52:04
Hösten är på intåg och med den skol- och universitetsstarter. Rättvisepartiet Socialisterna återupptar nu skolbesök med kampanjbord inför demonstrationerna mot högerpolitiken vilka äger rum den 14 och 17 september runt om i landet, i samband med riksdagens öppnande.

I samband med de kampanjer vi driver och är involverade i har vi fokus på att värva nya prenumeranter på Offensiv.
Offensiv rapporterar varje vecka från händelser runt om i världen, om kamp som våra systerorganisationer är med och driver. Vi skriver artiklar ur ett arbetarklassperspektiv och med socialistiska analyser.

Den här veckan går Offensiv ut till 2 126 prenumeranter.
Har du inte en prenumeration idag så teckna en på stubben! Har du en själv? Ge bort en till dina nära och kära.
Sätt in 30, 90, 180 eller 360 kronor på PlusGiro 87 96 49-2 och märk med namn och adress så dimper en tidning ner varje torsdag.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!