Socialistiskt alternativ i Boden

2010-10-13 14:44:23




Alliansen som styr Boden har sålt ut kommunala företag, skolor och vård. Man har målat upp en fasad om ett bra samhälle där företagarklimatet ska vara det bästa, man inför Lagen om valfrihet (LOV) och lägger ut skolor på entreprenad, samtidigt som man blundar för hur negativt dessa nedskärningar drabbar alla kommunalt anställda, brukare samt elever.
Med en ”opposition” som inte gett ifrån sig mer protester än vad som kan liknas vid dödsryckningar har nu även rasistiska SD tågat rakt in i fullmäktige.
Rättvisepartiet Socialisterna har snabbt gått framåt i Boden, vilket kan ses som en analys av läget som visar på bristen av ett alternativ.
Rättvisepartiet Socialisterna i Boden tar kampen mot privatisering och försvarar asylrätten.
Raymond Ohlson
RS Boden

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!