Stark Offensiv i Malmö

2015-02-12 14:48:47
Efter den första februariveckan ligger Ekonomikampanjen på 10 832 kronor och överlägset bäst resultat har distriktet längst i söder följt av det längst i norr.

I Malmö har Rättvisepartiet Socialisterna mobiliserat inför motdemonstrationen mot det rasistiska nätverket Pegida (läs mer på sidan 3). Under denna antirasistiska vecka i Skåne har 56 Offensiv och tre prenumerationer sålts i Malmö.
I Stockholm, Göteborg och Sundsvall har man senaste veckan endast fått in fem-sex procent av målen. Kan dessa distrikt dra några lärdomar av framgångarna i Sydsverige och Norrbotten?

Förhoppningsvis leder våra aktiviteter inte bara till ekonomiska intäkter utan även till politiska segrar samt till att fler socialister beslutar sig för att bli medlemmar i Rättvisepartiet Socialisterna. Kontakta rs@socialisterna.org om du är intresserad av ett RS-medlemskap.

Du kan också bidra genom att sätta in valfri summa på PlusGiro 87 96 49-2, eller genom att teckna en prenumeration via autogiro – skicka ett mejl till offensiv@socialisterna.org för att få reda på mer info, eller besök vår hemsida, socialisterna.org.■

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!