Stöd kampen för global socialism – ge ett bidrag till CWI-insamlingen!

2011-11-16 11:28:08
Varje år håller Committee for a Workers’ International (CWI), den internationella organisation som Rättvisepartiet Socialisterna (RS) är en del av, en insamling för att finansiera de kampanjer vi driver och är en del av runt om i världen.

RS mål för insamlingen i år är        75 000 kronor, varav 60 000 kronor går direkt till CWI. Det som blir över kommer att användas i RS arbete i Sverige och Norden.
I januari anordnas CWI:s styrelsemöte med representanter från hela världen, även från RS. Insamlingen behövs bland annat för att täcka kostnader för det mötet.
Men CWI behöver också resurser för att kunna fortsätta driva det arbete och den kamp som drivs idag. CWI finns i över 40 länder och på alla kontinenter och deltar i kampen mot kapitalismens utsugning.
I USA deltar t ex våra kamrater i Occupy Wall Street som har spritt sig över världen.
CWI behöver stora bidrag från medlemmar, sympatisörer och prenumeranter. För vissa innebär det 5 000 kronor eller mer medan det för andra innebär att man har råd att ge 500 kronor eller mindre.
Alla bidrag är välkomna!
Sätt in pengarna på PlusGiro 87 96 49-2 och märk inbetalningen ”CWI”.
Hittills har insamlingen fått in 24 900 kronor. Ett tack till bl a Petri Myllykoski för 3 000 kronor, Katja Raetz för 1 000 kronor, Stefan Lundqvist för 1 400 kronor och Louise Strömbäck för 500 kronor.

Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!