Stöd kampen för socialism

2016-08-10 11:19:31
Aktiviteter i Stockholm och Luleå gav 1 385 respektive 920 insamlade kronor efter första helgen tillsammans med 49 sålda tidningar och en ny prenumeration. Det innebär att vi för tillfället ligger på 2 305 kronor. Målsättningen för augusti månad är dock 80 000 kronor, vilket betyder att vi verkligen måste lägga i en växel nu om vi ska klara målet. Till skillnad från riksdagspartierna får Rättvisepartiet Socialisterna inte några statliga bidrag. Vi tar inte heller emot pengar från storföretag eller borgarklassen – någonting som vi med rätta är stolta över.
För oss är vår ekonomiska självständighet en avgörande förutsättning för vårt politiska arbete och för kampen för socialism.

Mellan torsdag och söndag håller vi vårt årliga sommarläger där vi bland annat kommer att be deltagarna att stödja det arbetet genom att bidra till lägerinsamlingen.  Vi är övertygade om att om man håller med oss politiskt, är man också beredd att bidra ekonomiskt till kampen.
Även du som inte kan delta i lägret kan självklart skänka en slant. Gör det redan nu genom att Swisha pengar till 123-240 32 85. Alternativt kan man sätta in pengar på PlusGiro 87 96 49-2 eller SMS:a ”Offensiv 100” till 72550. Tack!

Vill du hjälpa till? Offensiv och Rättvisepartiet Socialisterna behöver ditt stöd!

Coronaviruskrisen har slagit till hårt med både en hälsokris och ekonomisk kris. Hundratusentals kastas ut i arbetslöshet och osäkerhet, samtidigt som högerpolitiken har lämnat vården, äldreomsorgen och hela samhället extremt sårbart för en pandemi.

Nu mer än någonsin behövs en röst som försvarar arbetares rättigheter, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!