Stöd kampen mot högern

2007-04-18 14:06:59
Finansminister Anders Borgs högerpolitik för att gynna de rika visar att det behövs ett kämpande alternativ för arbetare och ungdomar. Det är vad Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv handlar om.

Därför har vi en ekonomikampanj med nya mål varje månad. Med insamlingar på möten, namninsamlingslistor och Offensivförsäljning tar vi in pengar som används i kampen mot högerpolitik och orättvisor.
April har haft en långsam start – med bara drygt 15 000 kronor hittills, av ett mål på 80 000. Men behovet av pengar för kampanjer mot vårdnedskärningar, för högre löner, mot utvisningar av flyktingar, mot privatiseringar m m, har inte minskat.
Alla som stödjer Offensiv kan hjälpa till, t ex genom att värva en prenumerant. Många är beredda att ge ett bidrag mot högern – om vi bara frågar dom!
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!