Suverän insamling på RS sommarläger

2013-07-10 13:36:49
Sommarmånaderna innebär lägre mål för Rättvisepartiet Socialisternas (RS) och Offensivs ekonomikampanj, men insamlingen på RS läger gav en rejäl skjuts.

Dryga 31 000 kronor samlades in. Av det kommer 1 000 euro (8 700 kronor) att gå till Xekinima, RS systerparti i Grekland, för att stödja kampen mot fascistpartiet Gyllene Gryning.
Slutresultatet för ekonomikampanjen i juni månad blev 55 474 kronor.
Under juli kommer RS att satsa på så kallade Röda Bilen-turnéer. Vi tar oss till ställen vi inte besöker så ofta och säljer Offensiv och mobiliserar inför protestdagen mot vinster i välfärden den 21 september.
Rättvisepartiet Socialisterna uppmanar sina medlemmar och sympatisörer att delta på eller besöka någon av sommarens aktiviteter. Om man inte har möjlighet till detta får man gärna ge ett bidrag för att ge ekonomikampanjen extra stöd. Det kan man som vanligt göra på PlusGiro 87 96 49-2.

Lina Rigney Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!