Sydsverige har redan slagit målet

2009-03-11 18:46:08
Över 150 Offensiv har sålts i Malmö den senaste veckan, varav 48 på demonstrationen Stoppa Matchen. Det gör att Sydsverige redan har slagit sitt normala månadsmål för ekonomikampanjen, 2 000 kronor.

De bra aktiviteterna i Skåne gör att fler kunnat läsa våra socialistiska artiklar. Vi har också fått nya intressera­de av Rättvisepartiet Socialisterna. 10 personer deltog på partiföreningsmötet i Malmö i måndags. Samtidigt har vi fått in pengar som behövs för att driva kampanjer och sprida socialistisk politik.

Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv upprätthåller arbetarrörelsens bästa traditioner, både politiskt och i partibygget. Det normala månadsmålet för vår ekonomikam­panj är 80 000 kronor, som kommer från Offensivförsäljning, prenumerationer, kampanjlistor och mötesinsamlingar. Enskilda bidrag är också viktiga.
Regn och blötsnö gjorde det svårare att sälja tidningar på 8 mars i år, men i Stockholm såldes drygt 70 Offensiv och fyra prenumerationer i demonstrationerna på kvinnodagen.
Kampen för jobben fortsätter att stå i fokus för RS kampanjarbete. Med offentliga möten och aktiviteter kan ekonomikampanjen i mars få en lika bra fortsättning som start.
Per-Åke Westerlund

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!