Sympatisörer stödjer valet

2009-04-29 13:52:38
Den senaste veckan har ekonomikampanjen som drivs av Rättvisepartiet Socialisterna och Offensiv klarat att få in hela 27 443 kronor för sina kampanjer.

I Umeå har partiföreningarna fortsatt insamlingen för att täcka RS utgifter i ArvbetarInitiativets valkampanj. Hittills har det lett till 7 800 kronor från prenumeranter, sympatisörer och medlemmar. Det här visar stödet för Rättvisepartiet Socialisterna och för vårt arbete i valalliansen ArbetarInitiativet i EU-valet. Det visar också potentialen vi har till fler bidrag landet över från alla som stödjer kampen för ett kämpande riktigt arbetarparti.

Just nu ligger ekonomikampanjen på 55 583 kronor varav 1 235 sålda Offensiv och 80 sålda prenumerationer. Utöver det återstår cirka 8 000 kronor att få in från insamlingslöften i Stockholm. Det kommer också att hållas aktiviteter och insamlingar de återstående dagarna runt om i landet. Slutresultat för april kommer att redovisas i nästa Offensiv. Då kommer också resultaten från 1 maj.
Vill man stödja RS och Offensiv kan man sätta in sitt bidrag på PG 87 96 49-2 eller ta en prenumeration på Offensiv genom att skicka e-post till prenumerant@socialisterna.org.
Lina Thörnblom

Vill du hjälpa till? Offensiv och Socialistiskt Alternativ behöver ditt stöd!

 

Med reaktionär blåbrun högerregering och otaliga kapitalistiska kriser behövs mer än någonsin en röst som försvarar arbetares rättigheter, bekämpar rasism och sexism, kräver upprustning av välfärden och tryggare jobb istället för försämrad anställningstrygghet, fortsatta nedskärningar och marknadshyra. Som ger ett socialistiskt alternativ till kapitalismens orättvisor, klimatkris, krig och flyktingkatastrofer.

Stöd vårt arbete: Swisha valfritt belopp till 123 311 40 48. Om du vill engagera dig mer finns mer info här!